Hyvä tietää

Autokoulussa alan ammattilaiset opettavat sinua ajamaan.
Ajo-opetus aloitetaan suljetulla alueella tapahtuvalla käsittelyopetuksella, huomioiden jokaisen aikaisemmat tiedot ja taidot. Käsittelyopetuksesta siirrytään järjestelmällisesti kohti kuljettajatutkintoa.
Valitse itsellesi sopiva kurssipaketti ja paras tapa oppia
Järjestyksessä kehityt nopeiten
Opetuksen tehostamiseksi oppitunnit ja ajo-opetus seuraavat toisiaan koko kurssin ajan.
Meillä saat tarvitsemasi avun yksilölliseen opetukseen.
Meillä palvellaan sinua edelleen henkilökohtaisesti.

Yhteistyössä

Driving Academy
Taloudellinen ajotapa ja ekologinen auton käyttö ovat keskeisiä asioita Driving Academy -autokoulujen opetuksessa. Taloudellinen ajotapa näkyy selkeänä säästönä kuljettajan kukkarossa. Ekologisella auton käytöllä on suuri merkitys sekä ympäristön että ihmisten hyvinvoinnille. Kun yhä useampi kuljettaja kiinnittää ympäristöasioihin huomiota, tuloksia syntyy. Laatu- ja ympäristöjärjestelmän autokouluissa opit taloudellisen ajamisen taidot heti alusta pitäen sekä saat hyviä vinkkejä ekologiseen auton käyttöön. Kulutusmittarin avulla voit itse seurata ajamisesi taloudellisuutta ajotunneilla. Myös kouluautojen polttoaineen kulutusta seurataan ja tilastoidaan jatkuvasti. Suomalaisille autokouluille kehitettiin ympäristöjärjestelmä vuonna 2001. ISO 14001- sertifikaatin sille myönsi SFS-Inspecta Sertifiointi Oy.
SMOK ry
Tavoitteena on moottoripyöräkoulutuksen edistäminen sekä moottoripyöräopettajien ammattitaidon ja kouluttajavalmiuksien kehittäminen. SMOKin järjestämät opinto- ja tutustumismatkat ovat lähinnä jäsenistölle tarkoitettuja, mutta koulutustilaisuuksia järjestetään tarvittaessa muillekin tahoille.
Suomen Autokoululiitto r.y. (SAKL)
On suomalaisten autokouluyrittäjien toimialajärjestö, jonka päätehtäviä ovat liikenneturvallisuuden ja -kasvatuksen edistäminen, autokoulujen koulutuspalveluiden ja ammattitaidon kehittäminen sekä kansainvälinen yhteystoiminta.
MoTo Survival Finland ry
Tarkoituksena on tuottaa koulutusta sitä tarvitseville sekä toimia yhteistyössä muiden koulutusta järjestävien tahojen kanssa. Yhdistys pyrkii kansainvälisesti kohottamaan moottoripyöräilyharrastuksen arvostusta ja edistämään moottoripyöräilylle myönteistä liikennekulttuuria, sekä jäsenistön harrastusmahdollisuuksia.