Henkilökunta

Meillä on aivan parhaat opettajat...

Hyvä henkilökemia, vankka kokemus, yhdistettynä rentoon, huumorilla höystettyyn ilmapiiriin takaavat parhaat lähtökohdat aloittaa, mopolla, mopoautolla, moottoripyörällä, autolla, yhdistelmällä tai vaikka kuorma-autolla ajamisen.

Ajo-oppia Saharan äärioloista

Seppo Tuumi

Ja häikäisevän mukavat sihteerit

Kun tarvitset toimistopalveluita, ajoa pitääkin nopeasti siirtää tai haluat kysyä miten siinä keskustan risteyksessä oikein kuuluu ajaa niin tule käymään. Tiedot saat meiltä puhelimella, sähköpostilla tai tulemalla käymään lähimmällä Liikenneopiston toimistolla.

Kehitetään heikkouksia ja vahvistetaan vahvuuksia.

Jokainen oppilas on taidoiltaan erilainen, siksi haluammekin panostaa opetuksessa yksilölliseen opetukseen. Annamme ajo-opetusta, joka joustaa taitojen mukaan eri tilanteissa. Kunnon opetus antaa turvallisen ja ekologisen ajamisen taidon koko elämää varten.

Moottoripyöräkouluttaja Seppo Tuumi toimii Liikenneopiston lisäksi myös SMOK:in moottoripyöräkouluttajana. Suomen Moottoripyöräkouluttajat (SMOK) on valinnut hänet Vuoden moottoripyöräkouluttajaksi jo vuonna 2007.

- Varusteiden sekä kaluston  kehittyessä on tärkeää saada uusinta tietoa ja päästä sitä myös käytännössä kokeilemaan. Useasti turvalliselle harjoitteluradalle mutta joskus jopa ääriolosuhteisiin kuumalle aavikolle tai liukkaalle jäälle. Saadut kokemukset voidaan jakaa opetuksessa, kertoo Porin Liikenneopiston moottoripyöräkouluttaja Seppo Tuumi